Wie wij zijn

Over ons

Zie jij jezelf al werken met onze machines? Van een 43 meter telescoophoogwerker tot driezijdig kantelbare kipper. Ons bedrijf groeit en ons machinepark ook.

Medewerkers Cluistra Aanhangwagens

Gedreven, open en professioneel

‘Bij Cluistra kom je terecht in een gezellig team. We doen het echt met z’n allen. Als er wat is, staan we voor elkaar klaar.’ Dat is hoe Diederik Cluistra, eigenaar van Cluistra Aanhangwagens, de bedrijfscultuur in een notendop omschrijft. Samen te vatten in drie waarden: gedreven, open en professioneel.

Zo is het om te werken bij Cluistra

Wat je kunt verwachten

Onze bedrijfscultuur is open, eerlijk en nuchter. De juiste persoon op de juiste plek. Daar gaan wij voor. Denk je dat je bij ons past? Kom gerust eens langs!

Gedreven collega’s

Je werkt met 150+ verschillende machines. Samen zijn we verantwoordelijk voor vakkundig advies, onderhoud en reparaties. Wat jij doet, draagt bij aan onze reputatie.

Open en eerlijk

Je komt terecht in een gezellig team. Iedereen heeft zijn eigen taken. Maar als er wat is, dan staan we ook voor elkaar klaar. We doen het tenslotte met z’n allen.

Professionele uitstraling

Je krijgt alles wat je nodig hebt, om je werk goed te kunnen doen. We werken met mooi materiaal, en houden dat ook netjes. Dat verwachten onze klanten van ons en wij van jou.

Zo vader, zo zoon

De gedrevenheid waarmee Diederik het bedrijf runt, begon bij zijn opa: Dirk Cluistra. Die kwam met zijn melkwagen overal. Toen zoon Marien 18 jaar werd, gooide hij het over een andere boeg. Van vier naar twee wielen. Samen knapten ze aanhangers op. Het vormde het begin van Cluistra Aanhangwagens.

Ook Diederik kreeg het vak met de paplepel ingegoten. ‘De machines zijn onderdeel van mijn leven’, vertelt hij. Het familiebedrijf wordt opnieuw gerund door vader én zoon. Maar nu de tweede en derde generatie.

Twee bedrijven, één doel

Nog steeds is het bouwen, verkopen en verhuren van aanhangwagens het hart van het bedrijf. Maar Diederik bracht ook een andere wind mee. Hij zag mogelijkheden in het verhuren van hoogwerkers, aanhangwagens en verhuisliften. ‘Dat is rustig gegroeid. Tot 10 jaar terug deed ik hoogwerker verhuur in mijn eentje. Nu staat er een heel team voor je klaar.’

Beide bedrijven zijn inmiddels een begrip in de regio. Kom je bij ons werken, dan wacht je veel afwisselende werkzaamheden. ‘We leveren veelal aan zakelijke klanten, zoals hoveniers, schilders en installatiebedrijven. Maar ook de particuliere markt weet ons goed te vinden.’

Specialist in aanhangwagens, hoogwerkers en verhuisliften

Je werkt samen met 15+ collega’s. Die zijn te vinden op kantoor, in de werkplaats en onderweg. Ieder een verschillende taak, maar dezelfde ambitie. Wat jouw functie ook is, we vinden het belangrijk om open en eerlijk te communiceren. ‘Als er problemen zijn, dan kan dat gewoon gezegd worden. We hebben het beste met je voor’, benadrukt Diederik.

Dat vertaalt zich bijvoorbeeld óók in goed gereedschap, gezellige bedrijfsuitjes en opleidingsmogelijkheden. En in een modern bedrijfspand. Goed bereikbaar, dankzij de ligging aan de Rondweg-West in Veenendaal.

Je krijgt dus alles wat je nodig hebt. Aan de andere kant verwachten we ook wat van jou. ‘We staan erom bekend dat onze machines altijd tiptop in orde zijn.’ Daar is Diederik maar wat trots op én wil hij graag zo houden. Een geordende werkplek vinden wij heel normaal.

Wil jij werken bij dé aanhangwagen- en hoogwerkerspecialist van Midden Nederland? Dan zit je bij ons goed. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Handige techneuten, vaardige chauffeurs of logistieke helden: we hebben jou nodig!

Ons team

Marien Cluistra
Marien Cluistra
Mede-eigenaar en verkoop
Diederik Cluistra
Diederik Cluistra
Mede-eigenaar Cluistra Aanhangwagens
Gerrit Barten
Gerrit Barten
Allround monteur/keurmeester aanhangwagens
Werken bij Cluistra » Jekuntmijhuren Team Cluistra 3 -
JP van Dijk
Chauffeur/servicemonteur
Werken bij Cluistra » Jekuntmijhuren Team Cluistra 2 - 1
Henco Teunissen
Allround medewerker verhuur
Werken bij Cluistra » Jekuntmijhuren Team Cluistra 1 - 2
Rik van den Hee
Planning & bedrijfsadministratie
Werken bij Cluistra » Jekuntmijhuren Team Cluistra 5 - 3
Gert van Essen
Chauffeur
Patrick Willemsen
Patrick Willemsen
Aanhangwagen monteur
Henry Maassen
Henry Maassen
Algemeen medewerker verhuur
Antonie van Manen
Antonie van Manen
Parttime medewerker
Martin van Ingen
Martin van Ingen
Commercieel medewerker
Erik Hahn
Erik Hahn
Monteur verhuur
Werken bij Cluistra » Jekuntmijhuren Team Cluistra 4 - 4
Dirk Beeuwkes
Chauffeur
Werken bij Cluistra » Jekuntmijhuren Team Cluistra 8 - 5
Marco Werkman
Chauffeur
Werken bij Cluistra » Jekuntmijhuren Team Cluistra 6 - 6
Hugo van Campen
Planner
Werken bij Cluistra » Jekuntmijhuren Team Cluistra 7 - 7
Reindert van den Brink
Planner
Medewerkers Cluistra Aanhangwagens
Diederik Cluistra Eigenaar

Wij zijn op zoek naar jou!

Handige techneuten, vaardige chauffeurs of logistieke helden: we hebben jou nodig! Neem een kijkje tussen onze vacatures. Zien we je snel?

Bekijk onze vacatures